Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

Samsung'da S6 Edge Plus ve S6 Mini sesleri


   Daha önce bu bağlantıdan haberini verdiğimiz Samsung Note 5 haberinin ardından yeni gelen bilgilere göre lansman günü sadece Note 5 deği S serisinden S6 Edge'nin phablet görünümü olacak S6 Edge Plus ve S6 nın kardeşi S6 Mini tanıtılacak.
                                         


  S6 Edge+'ın S6 Edge'nin aynı tasarım dilini yansıtacağını yani ekranın biraz büyüyeceği ve donanımsal olarakta Note 5 ile birlikte S6 Edge+ Samsung'un ilk kez kullanacağı 4gb ram seviyesine erişecek. Donanımsal olarak ise Lg G4'te gördüğümüz Snapdragon 808 ile beraberinde geliyor ancak S6 Edge'deki işlemci bundan daha iyi bir konumda. Samsung böyle bir işlemciyi neden sectiği ise tartışılır. S6 Edge modeli için 2k Süper Amoled ekran, 64bit-lik Snapdragon 808, 2800 mil amper batarya diyebiliriz.






   Gelelim Samsung'un minik devine. S6'nın kardeşi niteliğini taşıyan akıllı telefon daha önce Samsung'un mini modellerine benzemiyor yani daha önce mini modellerine güçlü bir işlemci koyamayan Samsung bu kez kullanıcıların sorunlarını dinleyip iyi bir işlemci koyarak cevap verdi. Modelde 64bit-lik Snapdaragon 808 yonga seti, 2gb ram, 4,7" Hd (720*1280) Super Amoled ekran ve 15mpx'lik kamera ile karşımıza çıkıyor. Hepsini Samsung'un 13 Ağustos'da yapacağı lansmanda göreceğiz.

Share on Google Plus

About Furkan URHAN

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder