Reklam

Unordered List

Text Widget

furkanurhan808@gmail.com

Sample Text

About us

Sponsor

Flickr Images

Download

LG Nexus 2015 Sızdırıldı.

"Nexus" un bu sene LG ve Huawei tarafından üretileceği artık kesin. Hatta sızıntılar gelmeye başladı bile. Teknoloji şirketlerinin baş belası, OnLeaks, tarafından yapılan sızıntıda "LG Nexus 2015" in  görüntüsü yayımlandı.


Görüntülere göre LG Nexus, LG G4 kopyası olmayacak ve 3D kameralı olacak. HTC One M8'de  gördüğümüz çift kameralı sistemde ana kameraya ek olan yardımcı kamera, alan derinliği sağlıyor ve böylece daha gerçekçi fotoğraflar elde edilebiliyor. Bu sistemin LG Nexus'da olacağı da OnLeaks tarafından doğrulandı. Lg Nexus 2015 modelinin teknik özelliklerine baktığımızda pekte ucuz olmayacağı kesin. Ayrıca bu cihaz Android M sürümü ile gelecek. USB girişi Type-C formatında olacak böylelikle daha kolay bir kullanım deneyimi sunuyor. Modelde Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 20.7 mpx marka kamera ve 8 mpx ön kamera, 4gb ram ve phablet yani 5.5 ile 6.9 arasında 1440×2560 (2k) ekranla gelmesi bekleniyor.


LG Nexus 2015'in Eylül ayının sonu gibi tanıtılması bekleniyor.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder